Marknadschef på Deltid

Är du osäker på om du ska anställa en marknadsförare som nästa steg? Du är inte ensam!

Som företagsledare är det kan det vara svårt att hitta nya kunder eller att effektivt marknadsföra era produkter eller tjänster utan en solid marknadsstrategi som grund. Men inte alla företag har råd att anställa en marknadsförare (produkt - eller marknadschef) på heltid för att leda det arbetet.

Därför har vi på WSI skapat en möjlighet att hyra en tillfällig marknadskraft som kan guida företaget genom både strategi- och kampanjarbete. Detta till en klart lägre kostnad än en heltidsanställd idag kostar, med alla skatter och avgifter. Genom att hyra kapacitet genom WSI kommer du att få en påläst och erfaren kraft utan att du ska landa på en prislapp på minst 750 000 kr per år.

Hur kan en Marknadschef på Deltid vara ett smartare val?

pexels-fauxels-3182827 - Erik Larsson

Få gedigen marknadskunskap till en bråkdel av kostnaden

Genom att hyra en Marknadschef på Deltid kan du ni som företag få tillgång till expertisen hos en erfaren marknadsförare utan extra kostnad för en heltidslön plus skatter och avgifter. Detta gör det möjligt för företag att följa med i den digitala marknadens utveckling till en bråkdel av kostnaden som en anställning innebär.

shutterstock_2135166673-scalability final

Få tillgång till många års erfarenhet av marknadsföring... Direkt

En Marknadschef på Deltid kommer att ta med sig en gedigen kunskap och erfarenhet rakt in i verksamheten. Vi ger våra kunder möjligheten att få med sig den senaste utvecklingen inom marknadsföring, AI och digital kommunikation. Detta kan blir en ovärderlig hjälp för företag att ligga steget före konkurrenterna och i arbetet med att ta in nya kunder.

shutterstock_1029741865-experience

Förbättra dina insatser i marknadsföring utan att binda upp högre fasta kostnader

Många företag har perioder på året som är extra viktiga och kapacitetskrävande, men det finns också lugnare perioder. Med en Marknadschef på Deltid blir företag mer flexibla och kan öka och minska kostnader på ett effektivt sätt, utan att binda sig för en längre period.

shutterstock_734592763-new possibilities

Förbättra ditt företags möjligheter snabbt och effektivt

En kunnig person som kommer in utifrån tar med sig öppna ögon och en bred erfarenhet. Genom att använda kunskap från andra uppdrag samt den ovärderliga kunskapsbank som WSI står för, öppnas nya möjligheter kring marknadsföring och intag av nya kunder i en snabbare takt.

shutterstock_1477336829-team happy

Anpassa din marknadsinvestering och få ut maximal effekt

En Marknadschef på Deltid kommer att kunna överblicka dina nuvarande resurser kring marknadsföring. Vi kan dra det tunga lasset - från att skapa en långsiktig marknadsstrategi till att anställa och utbilda de resurser som kommer att behövas för att nå bättre resultat. Vi kan också sköta kopplingen mellan företaget och andra externa partners/frilansare, där det redan finns samarbeten. Låt en Marknadschef på Deltid styra och utveckla era digitala marknadsinsatser.

Visste du att?

Det finns många anledningar till att ett företag anlitar en Marknadschef på Deltid istället för att anställa en ny medarbetare på fulltid. Det ger inte bara ett nytt perspektiv och nya idéer på företagets verksamhet, utan också lång erfarenhet och tillgång till kunskap från andra branscher där vi också är verksamma. Dessutom - det är mycket mer kostnadseffektivt och med en klart lägre risk. Här är lite jämförande tal:

1,2 miljoner
Snittlönen för en marknadschef i Sverige ligger på 68 000 kr. Med alla skatter och pålägg kommer man en bra bit över miljonen i årlig fast kostnad.
100%
I snitt kommer en heltidsanställd Marknadschef att kosta mer än dubbelt så mycket som en Marknadschef på Deltid.

Här hittar du svaren på dina frågor om Marknadschef på Deltid

En Marknadschef på Deltid kan vara en bra lösning för alla typer av företag oavsett storlek, från startup bolag till etablerade verksamheter. Vi kan bidra med allt från varumärkesarbete, digital marknadsföring till analys och strategi. Med en Marknadsförare på Deltid kommer du att kunna skapa utveckling och bättre kundintag utan att hamna utanför din redan ansträngda budget.

Om ni letar efter ett kostnadseffektivt sätt att få in expertkunskap kring er marknadsstrategi - värdera att ta in en Marknadschef på Deltid!

pexels-kindel-media-7688106 - Erik Larsson

En Marknadschef på Deltid är en extern resurs som tillför expertkunskap inom marknadsföring utan att ni behöver investera i en nyanställning med en heltidslön + sociala avgifter. Tjänsten kan hjälpa er med nyintag av kunder, brand awareness, analyser och mycket mer. Det ger er verksamhet tillgång till samma kunskap som normalt enbart kan fås genom en heltidsanställning av en erfaren marknadsprofil. Det ger också företaget en möjlighet att koncentrera sina befintliga resurser på det som driver verksamheten framåt - ert eget expertisområde!

Vi kan tillföra kunskaper och erfarenheter från olika delar av marknadsföringsutbudet.

  • Strategi är grunden i all marknadsföring. Vi hjälper företag att fram en anpassad strategisk marknadsplan
  • Analyser av såväl marknader som konkurrenssituation
  • Expertkunskap om digital marknadsföring och kommunikation
  • Sociala Medier - såväl som kampanjer som innehållsstrategi
  • Överblick över utvecklingen och möjligheter med AI
  • Coachning av befintlig marknadsföringspersonal
  • Driva och ansvara för projekt mot externa partners, såsom utveckling av hemsidor, CRM system med mera
  • Analys och rapportering av befintliga insatser

Den absolut största skillnaden är priset. Du får en gedigen och påläst resurs som kostar väsentligt mindre än en heltidsanställd i motsvarande position. En Marknadsförare på Deltid från WSI är flexibel och kan anställas för både kortare och längre perioder - eller varför inte för ett projekt? Dessutom kan arbetet ske på distans, så det finns inget behov av att hitta kontorsutrymme. Med hjälp från WSI kan företag fokusera på att öka sin försäljning – utan att behöva binda sig till långtidskontrakt eller höga löner. Genom att WSI utbildar våra medarbetare löpande får ni alltid en påläst och kunnig person in i er organisation - som verkligen kan göra skillnad.

En resurs av det här slaget bör kunna uppvisa en meritlista på lyckade insatser som tidigare genomförts. Det bör också finnas en expertis kring att utveckla marknadsföringsstrategier och planer som är skräddarsydda för varje företags unika mål. En kvalificerad marknadsförare bör också vara en bra kommunikatör som effektivt kan samarbeta med alla företagets intressenter - från chefer till anställda. Det är också viktigt att välja någon som har en djup förståelse för marknadstrender och analyser. Detta inkluderar att kunna hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om hur du bäst når din målgrupp och optimerar dina marknadsföringsinsatser.

Ja - absolut! En erfaren resurs som kan bidra med en betydande erfarenhet, expertis och värdefull vägledning och stöd för ett företags marknadsföringsarbete. Detta arrangemang är också kostnadseffektivt, eftersom företaget endast betalar för tjänsten efter behov, snarare än att investera i en dyrare anställning. En Marknadschef på Deltid kan tillföra nya perspektiv och nya idéer till marknadsföringsstrategin, vilket hjälper företaget att ligga före konkurrenterna. Att anlita en Marknadschef på Deltid kan vara en smart investering för företag som vill förbättra och stärka sin marknadsföring.

Prata med en expert från WSI idag

Om du är intresserad av att få mer information om hur en Marknadschef på Deltid kan hjälpa er, hör av er så bokar vi ett samtal. Vi kommer att se till era specifika behov och skräddarsy en marknadslösning som ger resultat.

Vi ser fram emot att prata vidare med er!

Menu
Close