VI GER DIG EXTRA KRAFT MED VÅR KUNSKAP 

Behöver du en extra resurs till din marknadsföring?

Det finns lägen där alla företag känner att de har för lite resurser. Vi på WSI hjälper företag genom att tillhanda hålla en resurs för marknadsföring när det behövs. Det kan vara allt från att utarbeta en hel marknadsstrategi till att vara del i ett projekt.

Vi kan också vara er marknadsavdelning på deltid där vi enas om ett antal timmar som vi hjälper er med det som behöver göras.

Har du en nyanställd marknadsförare som behöver stöd eller hjälp som bollplank? Vi ser till att hjälper hen i det som behöver göras. Vi kan gemensamt hitta delar som behöver stöd och kanske en insats genom utbildning.

Med andra ord är vi på WSI vana att ta ansvar för marknadsföring och utveckling. Genom vår organisation får vi löpande utbildning i det som sker i form av AI och annan utveckling. Den kunskapen bär vi med till våra kunder.
Lead-Gen-Booster-Kit-final

Vi är bra på att följa marknadsutvecklingen åt våra kunder!

Den digitala marknadsföringen utvecklas snabbt, det är svårt att hänga med. AI har kommit in och vänt uppochned på det mesta. WSI arbetar genom att samla in kunskap och vidareföra den till våra kunder. Genom vår erfarenhet av alla typer av marknadsföring ger vi våra kunder en aktuell marknadsplanering

9X
Du kan skapa mer innehåll genom att förstå de fördelar AI ger dig
43%
Genom att förstå hur medierna fungerar kan vi förbättra utfallet
3X
Du kan flerdubbla antalet kunder genom Konverteringsoptimering
81%
Genom vår AI lösning kan vi fördubbla antalet klick på Google Ads - + 100 %

Vad är det du får?

Vi kommer att hjälpa dig att se på hur det ser ut idag. Genom analyser som bland annat innehåller:
 • Konkurrentanalys - vilka är dina konkurrenter och vad är det som de gör bra?
 • Målgruppsanalys - vilken är vår kärnmålgrupp? Hur er våra "Personas" ut?
 • Teknisk analys av hemsidan - vad är det som finns på den och saknas det något viktigt?
 • SEO analys - hur har sidan byggts, hur ser innehållet ut ur ett SEO-perspektiv?
 • Sökordsanalys - vilka sökord drar trafik? Vilka sökord behöver vi vara starka på?
 • Läget på sociala medier. Var finns vi, var behöver vi finnas?

  Om vi ser att det finns behov, kommer vi att lägga till fler analyser.
  Genom detta kommer vi att skapa en bra grund att starta vårt arbete ifrån.
  Vi kommer att utarbeta ett förslag på plan som kommer att förbättra möjligheterna för tillväxt och förbättrat kundintag.

  Vi kommer också att se på om det finns effektiviseringar eller andra möjligheter till förbättringar genom AI lösningar. Vi använder oss nu av flera hundra olika lösningar världen över och skapar dagligen en ännu större och djupare kunskapsbas om AI.

  Detta vill vi dela med oss av till dig.

Kontakta oss för en GRATIS Lägesanalys

Quote-Icon-med-blue-250x250
"Jag kan varmt rekommendera Erik B Larsson på WSI som har hjälpt mig och mitt företag Lingua Suecia med en digital marknadsföringsstrategi och en mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. Erik är mycket kunnig inom sitt område och ger råd samt hjälper till på ett professionellt sätt."
Caroline Ståhl - Ägare Lingua Suecia AB
Quote-Icon-gray-250x250
"Mediteknik har i flera omgångar använt WSI:s tjänster. Erik Larsson har varit ett stabilt bollplank som med sin stora erfarenhet har gett oss värdefulla insikter i olika projekt. Erik har också hjälpt oss att lyfta blicken och tänka lite större, vilket naturligtvis har främjat vår utveckling."
Martin Carlstein - VD
Quote-Icon-light-blue-250x250
"Erik har hjälpt oss otroligt mycket med vår hemsida och därigenom skapat många nya kontakter som ökat min omsättning med 30 % på ett år!!!"
Martin Holmann - Ägare BMH AB
Quote-Icon-dark-blue-250x250
"Det här var ett halleluja-ögonblick för mig, tack!"
Webbinardeltagare - 7 Steg För Att Generera Högkvalitativa Leads
Quote-Icon-green-250x250
"Varje punkt var relevant och hade en stark påverkan. Vi behöver gå bortom påverkande design för att erbjuda den bästa webbplatsupplevelsen för våra kunder. Webbplatskonvertering är vårt nästa steg... och det här seminariet hjälpte mycket."
Webbinardeltagare - Få fler leads från dina landningssidor.

Det är svårt att få till en effektiv marknadsföring. Nu med AI som leder utvecklingen är det ännu svårare. WSI kan ge dig den kunskap och utvecklingskraft du behöver.