Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Öka ditt anseende online

Vi hjälper dig att bygga ett anseende och en närvaro som är positiv, engagerande och auktoritativt.

STARTA HÄR
Online-Reputation

Redo att låta ditt företag växa?

Vi tar oss tid att förstå ditt företag och dina kunder, och sedan utformar vi en strategi i enlighet med detta som levererar fantastiska resultat.

social-media-desktop

Gör ditt företag mer personligt

Bygg upp ett förtroende med din målgrupp genom de möjligheter som finns att vara ärlig, berätta en historia och få feedback på ett sätt som gör ditt företag mer personligt. Även om du får negativ återkoppling så bör du svara på detta på ett bra sätt för att minimera eventuella dåliga omdömen.

Hand holding smartphone with colorful app icons concept

Ta hjälp av sociala medier

LinkedIn, Facebook, Instagram och andra kanaler på sociala medier kan vara gratis verktyg som ger dig möjlighet att nå ut och engagera dig med din bredare publik. Bygg ditt varumärke genom aktiv närvaro och via kundupplevelser som ger positiva omdömen.

monitoring-phone

Övervaka recensionssidor

Håll ett öga på hemsidor som skriver recensioner om ditt företag. Även om du inte kan kontrollera de recensioner som dina kunder lämnar så kan du övervaka dina betyg och svara snabbt och med lämplig reaktion.

Visste du detta?

Fler och fler kunder beaktar användargenererat innehåll innan de gör ett köpbeslut. Om du inte tror att det är viktigt att arbeta med din närvaro online, denna statistik kanske gör att du ändrar åsikt:

97%
97 % av konsumenter läser recensioner online för att hitta ett lokalt företag
90X
Den genomsnittliga konsumenten nämner varumärken 90 gånger per vecka
84%
84 % av människor litar på recensioner online lika mycket som personliga rekommendationer
70%
70 % av konsumenter avstår från att köpa en produkt om de inte gillar företaget bakom den

Digitala marknadsföringstjänster för att stärka ditt varumärke online

Tidigare så var företag endast ansvarig för att hålla varumärket synligt på deras lokala marknader. Nu, via spridning genom internet, hittar du kunder över hela världen.

Digital-Marketing-Strategy

Vad än ditt företag gör, oavsett relaterat till försäljning och marknadsföring eller till produkterna och tjänsterna som du erbjuder, så måste de vara skräddarsydda för dina idealkunder. Vi hjälper dig utforma kundanalyser för dina specifika kunder, s.k. ‘buyer personas’.

LÄR DIG MER OM UTVECKLING AV PERSONPROFILER

Innehåll är mest effektivt när du presenterar det som en historia. En berättelse för en specifik publik, på ett exakt stadie på kundens köpresa. Vi kan utveckla ditt innehåll till en personlig berättelse som intresserar människor.

LÄR DIG MER OM INNEHÅLLSMARKNADSFÖRING

Många företag har inte riktigt förstått att sociala medier är en del av den nya köparens köpresa. Om din potentiella kund finns på sociala medier så hjälper vi dig att ta fram en integrerad kommunikationsstrategi och kampanj för att du ska få kontakt med din publik på sociala medier.

LÄR DIG MER OM MARKNADSFÖRING PÅ SOCIALA MEDIER

Även om du har en väldigt attraktiv hemsida så är det värdelöst om inte någon kan hitta den. Sättet som konsumenter söker efter information förändras hela tiden. Vårs adaptiva sökmotoroptimeringsmetoder hjälper dina sökresultat att förbättras och växa över tid – säkerställer att ditt företag hittas av dina målgrupper, idag och imorgon.

LÄR DIG MER OM ADAPTIV SÖKOPTIEMERING

Genom att använda automatiska verktyg för marknadsföring kan försäljnings- och marknadsföringsprocesser arbeta för dig i bakgrunden, och i slutänden spara tid och pengar. Oavsett storleken på ditt företag har vi ‘marketing automation’-verktyg som fungerar för dig.

LÄR DIG MER OM MARKETING AUTOMATION

Video har kraften att engagera och fånga uppmärksamheten hos dina kunder som inget annat innehåll. Vi kan hjälpa dig producera marknadsföringskampanjer med video som når dina potentiella kunder där och då de handlar.

LÄR DIG MER OM VIDEOMARKNADSFÖRING

lead-gen-v2

Skaffa fler leads och öka försäljningen

Generera kvalitetsleads som är mer troliga att bli dina kunder.

brand-awareness-v2

Skapa medvetenhet om ditt varumärke

Bli hittad av dina kunder och skapa medvetenhet om dina produkter och tjänster.

web-design-v2

Förbättra en ineffektiv hemsida

Förvandla din hemsida till en leadsgenererande maskin för ditt företag.

Prata med en WSI-expert idag

Lämna dina kontaktuppgifter så kommer en av våra digitala marknadsföringsexperter att följa upp och boka en tid med dig för en snabb diskussion.

Vi ser fram emot att prata lite!

Julio-Vieira-Profile-Picture
“Under vårt partnerskap med WSI visade de lovande nya sätt att marknadsföra vårt företag. Idag arbetar vi med statistik och mer tillförlitlig data och förstår att det digitala området är viktigt för Clinica da Mama för att positionera oss på en mer och mer konkurrenskraftig marknad.”
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, Owner

Låt oss prata anseende online

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World