Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Öka varumärkets synlighet

WSI:s digitala marknadsföringsexperter hjälper dig att utforma ditt varumärkes personlighet på ett sätt som uppmuntrar inte bara igenkännande men också kundlojalitet.

LÅT OSS SÄTTA IGÅNG
brand-awareness

Redo att öka ditt företags tillväxt?

Vi tar oss tid att förstå ditt företag och dina kunder för att sedan utforma en strategi baserat på detta och som levererar fantastiska resultat.

www.wsiworld.comwp-contentuploads201904video-post-feature-image-2

Skapa relationer och förtroende med potentiella kunder

Med varumärkets synlighet menas att sätta ett “ansikte” på ditt företagsnamn för din idealiska kund. Skapa möjligheter på din hemsida, via epost och på sociala medier för att kommunicera vem du är och vad ditt varumärke handlar om.

social-media-facebook-screen

Prioritera kundengagemang

Proaktivt söka för att ta reda på var dina kunder finns på internet och sen se till att du finns där också. Kundengagemang på sociala medier stärker ditt varumärke genom att skapa relationer, engagera sig i konversationer som samtidigt strategiskt ska leda till ökad avkastning på din investering.

shutterstock_327369023

Använd inbound marketing för att stärka ditt varumärke

Genom att använda regelbunden innehållsproduktion, visuellt och interaktivt innehåll, publicering på sociala medier och mer, så kan vi hjälpa ditt varumärke att stärka ditt anseende som en pålitlig affärskontakt i din niche.

Visste du detta?

Att stärka varumärket kommer på ett effektivt sätt öka din närvaro och synlighet för dina potentiella kunder. Överväg denna statistik:

89%
89% av B2B-marknadsförare säger att stärka varumärket är det viktigaste marknadsföringsmålet
23%
En konsekvent varumärkespresentation ökar den genomsnittliga vinsten med 23%
50%
50% av konsumenter följer åtminstone ett varumärke på sociala medier
5-7X
I genomsnitt så måste varumärket synas vid fem till sju tillfällen innan någon kommer att komma ihåg det

Digitala marknadsföringstjänster för att synliggöra varumärket

Varumärkesbyggande är inte något verkligt du kan hålla i din hand; det existerar i sinnet hos dina ideala kunder och är en vital aspekt av din marknadsföringsstrategi.

Digital-Marketing-Strategy

Allt som ditt företag gör, oavsett om det är relaterat till försäljning ochmarknadsföring eller till de produkter och tjänster som du erbjuder, måste detta vara skräddarsytt till idealkunden som du vill ha. Vi kan hjälpa dig utforma målgruppstrategi för dina idealkunder.

LÄR DIG MER OM UTVECKLING AV PERSONPROFILER

Innehåll är mest effektivt när du presenterar det som en historia. En berättelse för en specifik publik, på ett exakt stadie av kundens köpresa. Vi kan hjälpa dig omvandla ditt innehåll till den personliga historia som människor vill ha.

LÄR DIG MER OM INNEHÅLLSMARKNADSFÖRING

Kalla samtal, vanlig post och generiska mejlutskick är gammal taktik som människor vanligtvis inte längre gillar. Dagens effektiva marknadsföringsstrategier tillåter att potentiella kunder hittar dig på ett naturligt sätt, oavsett ditt företags storlek.

LÄR DIG MER OM INBOUND MARKETING

En betald annonseringsstrategi ger dig möjlighet att omedelbart komma i kontakt med människor som letar efter dina produkter eller tjänster. Vi kan hjälpa dig med den kontakten via en kombination av betald annonsering och sökmotoroptimering.

LÄR DIG MER OM BETALD SÖKMOTORANNONSERING

Att använda automatiserade verktyg för marknadsföring gör att din försäljnings- och marknadsföringsprocess kan arbeta ostört i bakgrunden och dessutom ge dig en tids- och kostnadsbesparing. Oavsett storleken på ditt företag så har vi ett verktyg för marketing automation som fungerar för dig.

LÄR DIG MER OM MARKETING AUTOMATION

Epostmarknadsföring utformat på rätt sätt kan göras målgruppsinriktad, meningsfull och kan fortfarande vara en av de mest effektiva marknadsföringstaktikerna för att hålla kontakt med och engagera sig i kundernas köpresa.

LÄR DIG MER OM EPOSTMARKNADSFÖRING

Video har kraften att engagera och fånga uppmärksamheten hos dina kunder som ingen annan form av innehållsmarknadsföring. Vi kan hjälpa dig producera kampanjer med videomarknadsföring som når dina potentiella kunder där de är och när de är redo för inköp.

LÄR DIG MER OM VIDEOMARKNADSFÖRING

lead-gen-v2

Skaffa fler leads och öka försäljningen

Generera kvalitetsleads som är mer troliga att bli dina kunder

online-reputation-v2

Öka ditt anseende online

Låt dina kunder bli ditt varumärkes ambassadörer och dina lojalaste följare.

web-design-v2

Förbättra en ineffektiv hemsida

Förvandla din hemsida till en leadsmaskin för ditt företag.

Prata med en WSI-expert idag

Lämna dina kontaktuppgifter så kommer en av våra digitala marknadsföringsexperter ta kontakt med dig för en kortare diskussion.

Vi ser fram emot en pratstund!

Mike-Chavez-Profile-Picture
“Det har varit verkligt bra att arbeta tillsammans med WSI, väldigt lätt och professionellt. WSI har gjort ett mycket bra jobb med min internetmarknadsföring.”
Mike Chavez - Mike Chavez Painting, Ägare.

Låt oss prata om varumärkets synlighet

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World