Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Förbättra en ineffektiv hemsida

Vi har byggt och utvecklat effektiva hemsidor i över 25 år och vi vill gärna samarbeta med dig.

LÅT OSS SÄTTA IGÅNG
Web-Design-And-Development

Redo att öka ditt företags tillväxt?

Vi tar oss tid att förstå ditt företag och kunder, och utformar sedan en strategi i linje med detta som kan leverera fantastiska resultat.

web-design-and-dev-process

Förbättra användarens upplevelse

Besökare på hemsidan som på ett lätt sätt kan navigera runt på hemsidan och hitta vad de söker är mer troliga att spendera tid där. Det betyder att du har fler möjligheter att skapa en relation, trovärdighet och pålitlighet, samt även konvertera dem till att bli kunder.

Magnifing glass and documents with analytics data lying on table

Använd statistik till din fördel

Om din hemsida har byggts på ett tillfredsställande sätt så kan du förstå vad som händer i bakgrunden genom data och statistik. Det betyder att du kan proaktivt förbättra din hemsidas prestation för att ge bra användarupplevelse och öka dina konverteringsgrader.

woman-laptop-website-postit-table

Öka din avkastning

Professionellt designade hemsidor ser inte bara bra ut och fungerar bättre, utan de får även uppmärksamhet och genererar trafik. Tillåt oss att arbeta tillsammans med dig för att maximera effektiviteten på din hemsida som en av de främsta verktygen du har för att driva tillväxt i ditt företag.

Visste du detta?

Din hemsida behöver kommunicera din historia på ett effektivt sätt men den den behöver också vara engagerande – och snabb. Här är lite info som backar upp detta:

.05
När din sida har laddats upp så bildar användaren en uppfattning om ditt företag på .05 sekunder
44%
44 % av hemsidans besökare lämnar den om det inte finns någon kontaktinformation eller telefonnummer till företaget
8 sek
Den genomsnittliga mänskliga koncentrationsförmågan visar på endast 8 sekunder, vilket är den tid du har att fånga din användares uppmärksamhet
7%
En enda sekunds försening av din hemsidas nerladdning kan resultera i 7 % tappad konvertering

Digitala marknadsföringstjänster för att förbättra en ineffektiv hemsida

Utöver hur din hemsida ser ut så fungerar den som ett verktyg för att bygga ditt varumärke, engagera potentiella kunder, fastställa vilken taktik som fungerar och öka ditt företags allmänna produktivitet.

 

Digital-Marketing-Strategy

Din hemsida fungerar som ett verktyg för att konvertera organiska besökare till kvalificerade leads. Vi hjälper dig att utforma landningssidor som är laserfokuserade, fängslande och som motiverar läsare att gå vidare.

LÄR DIG MER OM OPTIMERING AV LANDNINGSSIDOR

Webbdesigners hjälper dig att förvandla ditt varumärke till en visuell berättelse.
Vi omvandlar den till att vara ett effektivt sätt att kommunicera med din publik och vara ett högklassigt marknadsföringsverktyg för ditt företag

LÄR DIG MER OM WEBBDESIGN OCH UTVECKLING

Vårt köpbeteende fortsätter att utvecklas p.g.a internet. Dina konsumenter förväntar sig en sömlös, användarvänlig köpupplevelse. Om du vill förbättra din shoppingupplevelse online så kan våra eHandelslösningar vara det du letar efter.

LÄR DIG MER OM EHANDEL

Även om du har den mest attraktiva hemsidan på internet så är det värdelöst om inte någon kan hitta den. Det sättet som konsumenter letar efter information förändras ständigt. Vår metod för adaptiv sökmotoroptimering hjälper din sökrankning att utvecklas och växa över tid – och fastställer att ditt företag hittas av dina målgrupper, idag och imorgon.

LÄR DIG MER OM ADAPTIV SÖKOPTIEMERING

Användningen av mobila enheter fortsätter att överträffa datorer och bärbara datorer. För att fortsätta vara relevant så behöver ditt företag vara där dina konsumenter är. Vi kan hjälpa dig med en strategi för mobil marknadsföring som passar olika enheter.

LÄR DIG MER OM MOBIL MARKNADSFÖRING

Om du investerar pengar för att marknadsföra ditt företag behöver du  följa och mäta hur väl dina ansträngningar lönar sig för att leverera dina leads och öka din försäljning. Vi hjälper dig förstå din statistik och kampanjrapporter.

LÄR DIG MER OM ANALYS OCH RAPPORTER

lead-gen-v2

Skaffa fler leads och öka försäljningen

Generera kvalitetsleads som är mer troliga att bli dina kunder.

brand-awareness-v2

Stärk ditt varumärkes synlighet

Bli hittad av dina kunder och stärk synligheten av dina produkter och tjänster.

online-reputation-v2

Stärk ditt varumärkes anseende online

Låt dina kunder bli ditt varumärkes ambassadörer och dina mest lojala följare.

Prata med en WSI-expert idag

Lämna din kontaktinformation så kommer en av våra digitala marknadsföringsexperter att följa upp och boka en tid för en kort diskussion.

Vi ser fram emot en pratstund!

Balloons Above the Valley- white bkgd
“WSI har gjort ett fantastiskt jobb med att omdesigna vår hemsida från att vara enkel och funktionell till att bli otroligt professionell. Vi vill högt rekommendera WSI för företag som behöver hjälp med att förbättra internettrafik eller affärsverksamhet.”
Bob Barbarick - Ägare/President of Balloons Above the Valley

Låt oss prata hemsidor

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World