Här är vårt team

Vi har ett starkt team som alla bidrar med sin specialistkunskap. Genom att kunna ta in just den expert som vår kund behöver, kan vi alltid skapa en i grunden genomarbetat plan som bygger på genuin kunskap. Teamet jobbar tillsammans med dig som kund och vi ser till att alltid ha en väl dokumenterad expert med i de delar som detta behövs. Genom att WSI är ett globalt nätverk, kan vi också ta in idéer och lösningar som skapats i andra länder. Vi tar all vår kunskap med oss i vårt arbete för våra kunder.

erik mindre - Erik Larsson
ERIK B LARSSON

Digital Strateg

Med en gedigen bakgrund inom Digital marknadsutveckling kan jag bidra med strategiskt arbete och fokus på utveckling efter kundens förutsättningar. Med mina 10 år som CMO inom Bonnierkoncernen har jag skapat många strategier och vet hur de ska utformas för att du som kund ska få bästa möjliga resultat.

Jag följer med i den utveckling som sker, all från AI lösningar till nya testar nya medier och lösningar. Jag fokuserar alltid på att lära sig som mycket jag kan om min kund innan jag föreslår en lösning eller ett test. Jag finns här för att hjälpa dig och kan agera som marknadschef under en period om det skulle behövas.

Hans-Pettersson - Erik Larsson (1)
HANS PETTERSSON

SEO Specialist

Jag har en gedigen bakgrund inom arbetet med SEO-optimering. I mer än 15 år har jag arbetat med att få våra kunder högt upp i sökresultaten. Jag bidrar genom att tillföra en lång och gedigen kunskap som ger dig som kund en stor fördel i ert arbete med att synas.

Jag tar gärna emot frågor kring SEO. Jag försöker alltid ger en god bild av läget och jag är ärlig nog att säga att "det där är nog ingen idé". Genom min långa erfarenhet kan jag snabbt bedöma läget för en insats och kommer alltid med råd och tips. Min strävan är att vara proaktiv och följa löpande upp alla insatser som vi gör för våra kunder. Genom detta förbättrar vi hela tiden insatserna och tar bort sådant som inte ser ut att ge de resultat vi eftersträvar.

Girish Tembre
EGIRISH TEMBRE 

AI Strateg och utvecklare 

Jag har fokus på att hjälpa våra kunder att förstå vilka möjligheter som finns med AI som grund. Det handlar inte bara om marknadsföring, utan hela verksamhetens olika processer egentligen.

Vi möter företag för att lära oss om deras processer och verksamhet. Med detta som grund ser vi på det ur ett perspektiv vinklat mot möjligheter. Med min erfarenhet av flertalet implementerade AI-lösningar kan jag hjälpa till och se var möjligheterna finns och hur man kan arbeta med en lösning.

Jag har naturligtvis också koll på det som sker inom marknadsföringen och AI, där det går svindlande fort just nu. Vi inom WSI letar alltid efter lösningar som passar våra kunders utmaningar. Däri kan jag bidra med att hitta och implementera lösningar som skapar en effektivare marknadsföring.

Evelina Lundberg_1
EVELINA LUNDBERG

Sociala Medier, Innehåll, Digital Marknadsföring

Jag är en digital marknadsförare specialiserad på innehållsskapande och marknadsföring i sociala medier. Digital marknadsföring har aldrig varit så viktigt för företag som det är idag. Det är ett spännande område att arbeta inom, särskilt sedan AI har introducerats och används som ett anmärkningsvärt verktyg för oss marknadsförare. 

Jag är med och planerar och skapar innehåll på de olika sociala plattformar som finns tillgängliga idag. Tillsammans med kunden lägger vi upp en strategi som följer företaget och vi sätter gemensamma mål för löpande avstämning. Vi använder AI när vi ser att detta blir en effektiv lösning och kan skapa mervärden för kunden.

Jag hjälper också kunderna med marknadsföring via sociala kanaler, där vi arbetar fram en kampanj utifrån mål och budget. Jag skapar tester och genomför löpande analyser och uppföljning, detta för att hela tiden utveckla och förbättra utfallet.  

Peter Timar Lönneborg
PETER TIMAR LÖNNEBORG

Film/Video, Foto, Podcast

Video har mer och mer tagit över som ett av de viktigaste instrumenten som företag idag kan arbeta med. Kunderna förväntar dig att det finns video både på hemsidor och sociala medier. Det kan röra sig om allt från företagspresentationer till instruktionsvideor. Jag har arbetat med film/Video/TV produktion och hjälper våra kunder att skapa det bästa möjliga materialet för just deras behov. Kanske är det en drönarfilm?

Våra kunder behöver ibland också stillbilder. Vi ser till att få fram det som förväntas av en bild, genom att vi alltid stämmer av med kunden innan arbetet påbörjas. 

Det som växt snabbt de senaste åren är podcasts. Företag kan genom att starta en egen podcast, stärka sitt varumärke och sin bredd ut mot marknaden. Vi spelar in och redigerar åt våra kunder – de behöver bara ha sitt eget material klart, så sköter vi resten.

Vi vill gärna veta mer om er och era utmaningar!

Menu
Close